De megütném...

Ha szeretted volna, de nem merted, vagy nem volt hol............:)

 

KÖZLEMÉNY:


Jelen oldal egyik része sem buzdít senkit sem erőszakra, éppen ellenkezőleg!
Önfegyelemre tanít, és a lehető legkevesebb agresszív viselkedésre!

 

Viszont, szeretnénk teret adni azoknak az olvasóknak, akik megunták a "közszereplők" kihágásait, nyilvános, vagy ál-titkos tevékenységeit és szívesen jutalmaznák Őket egy-egy hatalmas VIRTUÁLIS pofonnal, hogy a takony vágjon menetet a nyakukon.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY MINKET OLVAS!

 

Friss topikok

2010.05.02. 16:57 facepunch

A kebel maga: SOMA / Spitzer Gyöngyi | Megütnéd?

Spizer Gyöngyi, vagy ahogyan honlapja fejlécén található: "soma somababa gyöngyibaba mamagésa" - (mindenki húzza alá a neki tetszőt), szóval a dekoltázsok Kiszel Tündéje, Hernádi művésznő után a legdúsabb magyar celeb, a lúdbőrzés megteremtője...

Egy velvet-nek adott interjúja alapján leginkább anya. Így hát Ő lett a mai virtuális pofozógépünk alanya is. (mert ugye, május első vasárnapja: Az anyák napja)
Van aki szereti, van aki utálja, de mindenkinek van véleménye Somáról. Egy nő, férfi névvel, polgárpukkasztó viselkedéssel. 2006 környékén pl. körbevizelte az USA-t, mert megteheti.

Ahol tudott csurgatott

 

A nyilvános vizelés vétségét a hatóságok ezer dollárra büntetik. Soma nappali akciózása során szerencsére egyszer sem találkozott a rend őreivel. Az Esti Showder műsorában az is elárulta, hogy összesen ötvennégyszer húzta fel szoknyáját a leglátogatottabb helyeken. "Egyéni módon tiltakoztam az ostoba emberi természet és a sok értelmetlen rendszabály ellen. Mindez nyolc évvel ezelőtt történt, azóta megkomolyodtam. Nem hiszem, hogy mindezt még egyszer újra megcsinálnám."

 

velvet.hu

 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: soma mamagésa soma mamagésa


A bejegyzés trackback címe:

https://demegutnem.blog.hu/api/trackback/id/tr121968962

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Anyák napja 2010.05.02. 20:36:34

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát - Anyák napja alkalmából ennek az ősi bölcsességnek szellemében állítottuk össze ünnepi képsorozatunkat. A képekre kattintva komplett galéria található mindegyik anya-lánya párosról. Hát ez azért már több ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása