De megütném...

Ha szeretted volna, de nem merted, vagy nem volt hol............:)

 

KÖZLEMÉNY:


Jelen oldal egyik része sem buzdít senkit sem erőszakra, éppen ellenkezőleg!
Önfegyelemre tanít, és a lehető legkevesebb agresszív viselkedésre!

 

Viszont, szeretnénk teret adni azoknak az olvasóknak, akik megunták a "közszereplők" kihágásait, nyilvános, vagy ál-titkos tevékenységeit és szívesen jutalmaznák Őket egy-egy hatalmas VIRTUÁLIS pofonnal, hogy a takony vágjon menetet a nyakukon.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY MINKET OLVAS!

 

Friss topikok

2010.05.13. 21:19 facepunch

Iszik ÉS vezet: Stohl András | (Hányszor) ütnéd meg?

Stohl András...
 

  • Jászai Mari-díj (2000)
  • Az Országos Színházi Találkozó különdíja
  • PUKK-díj
  • Vastaps-díj
  • Farkas-Ratkó-díj (2007)
  • Story Ötcsillag-díj (2007, 2010)

 

2002 Aszód-Gödöllő - ITTAS VEZETÉS -> Baleset
2010 Budapest - Fót - ITTAS VEZETÉS -> Baleset

  

  

 

 

szabadfold.hu:

Végre le lehet venni a címlapokról Daróczit, mert itt az újabb téma hetekre: Stohl András karambolja.

Minden bulvárlap, az összes bulvár tévéműsor rázuhant az ügyre. Jól látta a színész, amikor kijózanodva megjósolta: széttépik majd a lapok. Igen, széttépik. Meg a netezők is, akik vérszomjasan követelik a fejét. Olvastam olyan véleményt is, hogy életfogytiglani börtön, sőt akasztás járna a gazembernek.

Ezek a nekivadult hozzászólók minden hírességet alapból gyűlölnek, legfőképpen az igazán sikereseket. Mert Buci az volt. Sok-sok harsány műsorvezetés tette ismertté a figuráját, azt viszont jóval kevesebben tudják, hogy nagyon jó színész. Nélküle a Tűzvonalban csak uncsi magyar krimi volna, vele viszont remek sorozat. Hát most nem lesz az, mert elvették tőle a szerepet – ámbár furcsa is lenne a több bűncselekményt elkövető, visszaeső részeges-drogos színésszel rendőrtisztet játszatni...

De nemcsak ezt a szerepet, hanem szinte mindent elveszített ez a hazárdjátékos. Amit eddig megúszott, a most közvélemény és vélhetőleg majd a bíróság is ráveri. No és persze a munkaadói, akik az utolsó cseppig mindent kiszipolyoztak belőle, agyonhasználták, most meg úgy ejtik, akár a forró krumplit.

A celeblét átka, hogy nemcsak a sikeren, hanem a bajon is százezrek csámcsognak. Bucinak most ezt kell megélnie. Ez a bukás hatalmas.

Hogy visszaút lesz-e, ki tudja...?

 

Stohl megtört: megérdemlem, hogy azt gondolják rólam, borzalmas alak vagyok

Stohl András
Rettenetesen sajnálom, ami történt, és nagyon szégyellem magam - mondta Stohl András, a hajnalban Fót közelében közúti balesetet okozó színész-műsorvezető szombaton késő délután az MTI telefonos megkeresésére.
 

 

Drog, (vadász)fegyverek, pia... ezek kerültek előtérbe EDDIG.
Egy önmagát kontrollálni nem tudó embernek jár-e: autó, fegyver, család, közszereplési lehetőség...???

 

 

Szólj hozzá! · 2 trackback

Címkék: stohl stohl andrás stohl buci


A bejegyzés trackback címe:

https://demegutnem.blog.hu/api/trackback/id/tr372001240

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvakodj a részeg autóStohl!!! 2010.05.13. 21:59:02

Stohl András be-baszva-szívva-fújva vezetett már megint és csak a faszában volt megfelelő vérbőség az agya helyett.Kommentár nélkül:                  Fotó: MTI, B...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása