De megütném...

Ha szeretted volna, de nem merted, vagy nem volt hol............:)

 

KÖZLEMÉNY:


Jelen oldal egyik része sem buzdít senkit sem erőszakra, éppen ellenkezőleg!
Önfegyelemre tanít, és a lehető legkevesebb agresszív viselkedésre!

 

Viszont, szeretnénk teret adni azoknak az olvasóknak, akik megunták a "közszereplők" kihágásait, nyilvános, vagy ál-titkos tevékenységeit és szívesen jutalmaznák Őket egy-egy hatalmas VIRTUÁLIS pofonnal, hogy a takony vágjon menetet a nyakukon.

 

KÖSZÖNJÜK, HOGY MINKET OLVAS!

 

Friss topikok

2010.04.24. 20:00 facepunch

A múzsa: Hajdú Péter! | Megütnéd?

A blog indításához az alábbi BORS cikk adta az ihletet. Sajnos, vagy nem, de egyre többen vannak, akikre már nyílik az a bizonyos bicska, vagy szorul ökölbe a kéz. Itt végre lecsaphat!:) 

 

Az ominózus cikk:

Ezrével támadtak Hajdú Péterre egy netes közösségi portál felhasználói, mert mozgássérültek helyén parkolt. A csoport tagjai szeretnék megütni a műsorvezetőt, aki jogi elégtételt vesz.

 

A hírnév ára, hogy figyelő szemek követik a celebek minden mozdulatát. Így van ez Hajdú Péterrel is, aki az elmúlt hónapokban többször mozgássérülteknek fenntartott helyen parkolt. Hamar kitudódott a ballépés: járókelők fotókat készítettek a szabálytalankodásokról, és feltöltötték a világhálóra. Az már aligha a hírnév megfizethető ára, hogy Hajdú kihágásai kapcsán a Facebook közösségű portálon megalakult az „Úgy megütnélek, Hajdú Péter, mert azt hiszed, neked mindent szabad” nevű csoport, amelynek napok alatt 3200 tagja lett. Az oldalra özönleni kezdtek a sértő, trágár bejegyzések, sőt nyílt fenyegetések, pedig Hajdú a portálon már korábban elnézést kért a parkolási etikett megsértéséért.
Az indulatokra jellemző, hogy nemcsak veréssel fenyegetik Hajdút, hanem néhányan mozgássérültet akarnak csinálni belőle. A legmegdöbbentőbb beírás szerzője, K. Gábor ezt közli: „Peti! Az lenne egy igazi büntetés a számodra, ha szemed fényét (ugye nem kell ideírnom a nevét) egy mozgáskorlátozott megd..ná. Azt hiszem, nem állnál be többet a helyükre”.

A Frizbi házigazdája elhűlve olvasta a hozzászólásokat. – Elnézést, valóban bunkó dolog volt mozgáskorlátozottak helyén parkolni, még akkor is, ha magánterületen történt. A Facebookon szereplő, büntetőjogi kategóriába tartozó beírások miatt öt ember ellen feljelentést tettünk a rendőrségen. Azt pedig végképp nem tűröm, hogy a négy és fél hónapos terhes feleségemet és a kislányomat bántsák – nyilatkozta a Borsnak Hajdú Péter.
 

Nem, nem sajnálom a kalácsképű celebet, ez is csak egy újabb ürügy a szereplésre.
Hát nálunk is jelen lehet vele:)

 

Szólj hozzá!

Címkék: hajdú péter


A bejegyzés trackback címe:

https://demegutnem.blog.hu/api/trackback/id/tr11928429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása